detector.media
24.06.2014 17:41
Знімальна група російського «Первого канала» потрапила під обстріл біля Слов'янська
Знімальна група російського «Первого канала» потрапила під обстріл біля Слов'янська

Знімальна група російського «Первого канала»  потрапила під мінометний обстріл під м.Слов'янськом (Донецька обл.). Про це йдеться на сайті каналу.

 

Про те, що журналісти каналу потрапили під мінометний обстріл «Первому каналу», повідомив кореспондент Олександр Євстигнєєв. «Усі наші колеги живі, ніхто не постраждав. Хто стріляв, чи є жертви і руйнування в місті - невідомо», - сказала ведуча випуску новин та зауважила, що подробиці про інцидент будуть повідомлені у наступному випуску.

 

Нагадаємо, Союз журналістів Росії (СЖР) вимагає від російської влади негайно внести зміни до закону про ЗМІ, спрямовані на захист журналістів, які працюють у зонах бойових дій.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 червня під Луганськом  отримав тяжкі поранення і помер у лікарні журналіст російської ВДТРК Ігор Корнелюк. Прес-служба самопроголошеної «Луганської народної республіки» заявляє, що разом із кореспондентом російської ВДТРК загинув другий член знімальної групи телерадіокомпанії, звукорежисер Антон Волошин. Тіло загиблого упізнав колега, оператор знімальної групи Олег Денисов, який також потрапив під мінометний обстріл, але не постраждав. Російський сайт уточнює, що на місці обстрілу на околиці селища Металіст виявили не тіло Антона Волошина, а лише його фрагменти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY