detector.media
23.06.2014 15:02
Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган
Новий канал восени оновить графіку, заставки та слоган

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!». Про це повідомляє сайт каналу.

 

За словами директора департаменту промо і PR Ольги Балабан, восени на глядачів Нового каналу чекає абсолютно нова графіка. Над оформленням вперше за останні 10 років працює творча команда каналу, а не сторонні продакшни. Графіку розробляє відділ дизайну на чолі з Олександром Антоновим. На каналі обіцяють, що збережуться «фірмові» кольори - зелений, оранжевий, білий, а візуальні прояви відповідатимуть незмінному слогану каналу - «Життя яскраве!».

 

Осінній сезон на Новому проходитиме під гаслом «Давай жити разом!». «Слоган осіннього сезону дуже багатошаровий. Ми запрошуємо нашого глядача проживати з Новим найважливіші моменти: пошук кохання, роботи, нової якості життя, нових пригод... Відчувати з нами весь спектр емоцій. Жити - в найповнішому розумінні», - каже Ольга Балабан.

 

Концепцію ID (коротких заставок - іміджевих ідентифікаторів каналу) для осіннього сезону придумав відділ промо під керівництвом Юрія Бондаря. «Сюжет кожної історії обіграє фразу "Давай жити разом", - розповідає Юрій Бондар. - Ми хочемо зіграти на асоціаціях, які виникають у кожної людини при цих словах. Й одночасно запропонувати глядачам насолоджуватися життям разом. Герої історій - ведучі каналу - також виступлять у подвійному образі. Вони робитимуть цю пропозицію від себе особисто, але водночас - уособлюватимуть Новий канал».

 

Зйомки ID стартували днями. Перший ролик знімали з топ-моделлю Аллою Костромічовою, ведучою реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», яке для осіннього сезону Нового каналу виробляє творче об'єднання №7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським.

 

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу» і гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова. Також канал анонсував другий сезон форматного реаліті «Серця трьох» і нове шоу «Сюрприз», однак ведуча цих програм Маша Єфросиніна залишила канал, і наразі доля проектів невідома.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY