detector.media
11.06.2014 14:44
«Інтер» покаже міні-серіал Film.ua «Без права на вибір» («Касим»)
«Інтер» покаже міні-серіал Film.ua «Без права на вибір» («Касим»)

У неділю, 22 червня, на телеканалі «Інтер» відбудеться українська прем'єра міні-серіалу «Без права на вибір» виробництва української кінокомпанії Film.ua, російської Intra Communications Inc., а також казахських телеканалів КТК, «Казахстан» і російського «Первый канал Евразия». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Серіал вийде о 21:45, усі чотири серії поспіль.

 

Серіал «Без права на вибір» відомий також за своєю робочою назвою - «Касим». За жанром це військовий екшн. Прототипом головного героя став радянський диверсант Касим Кайсенов, який воював в Україні під час другої світової війни. За сюжетом перед Касимом стоїть завдання підірвати німецький склад палива. Але диверсійна група, з якою Касим опиняється на ворожій території, знищена, і тепер допомогти Касиму можуть тільки місцеві жителі.

 

Режисер - Леонід Бєлозорович, автор сценарію - Андрій Курейчик, оператор - Світлана Кругликова. У ролях - Куандик Кистикбаєв, Олександр Петров, Марія Лугова, Михайло Євланов, Денис Беспалий, Олександр Ликов, Володимир Гостюхін, Олег Примогенов та інші.

 

Прем'єра серіалу відбулася 9 травня 2013 року на казахському та російському телебаченні.

 

Різні види прав на стрічку «Без права на вибір» («Касим») було продано в Таїланд, Великобританію, німецькомовні країни, Болгарію, Китай тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY