detector.media
14.05.2014 13:22
Дмитро Анопченко робитиме репортажі з кінофестивалю в Каннах на «Інтері», а Наталка Пісня – на «1+1»
Дмитро Анопченко робитиме репортажі з кінофестивалю в Каннах на «Інтері», а Наталка Пісня – на «1+1»

Ведучий «Подробностей недели» Дмитро Анопченко готуватиме для телеканалу «Інтер» репортажі з 67-го Каннського міжнародного кінофестивалю, який стартує сьогодні, 14 травня. Учора, 13 травня, він вилетів до Ніцци, і зараз уже перебуває в Каннах.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Якими будуть сюжети з Канн на «Інтері», «Детектор медіа» розповів головний редактор НІС (новинного продакшну телеканалу «Інтер») Лаврентій Малазонія. «Висвітленням фестивалю займатиметься Діма Анопченко. Сюжети включатимуться і в "Новини", і будуть в "Подробностях". Вони ставитимуться в ефір, якщо дійсно будуть важливими, а не "порожніми" включеннями, - розповів пан Малазонія. - Я не хотів би засмічувати ефір. У нас у країні важливіші події відбуваються, але без Канн ми теж не залишимося. Діма вміє робити хороші сюжети. Він уже не вперше в Каннах».

 

Лаврентій Малазонія також запевнив, що до недільного випуску «Подробностей недели» Дмитро Анонпченко повернеться до Києва й буде вести програму, як і завжди, оскільки в країні відбуваються важливіші події, ніж Каннський кінофестиваль.

 

Також відомо, що на кінофестивалі працюватиме «Громадське телебачення», програми якого транслюються в ефірі Першого національного. «Громадське ТБ» виступить інформаційним партнером Українського національного павільйону в Каннах.

 

Традиційно новини кінофоруму висвітлюватиме й «1+1».Від каналу на головну кіноподію року в Європі поїхала кореспондент Наталка Пісня, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі.

 

Нагадаємо, що 67-й Каннський міжнародний кінофестиваль проходитиме з 14 по 25 травня. Відкриє фестиваль стрічка Олів'є Даана «Принцеса Монако» - фільм про життя актриси і княгині Монако Грейс Келлі з Ніколь Кідман у головній ролі. У цілому на фестивалі в основному конкурсі буде представлено 18 фільмів.

 

У межах фестивального Кіноринку з 14 по 23 травня вже всьоме відкриється Український національний павільйон. На фестивалі в межах різних програм покажуть сім українських фільмів: «Майдан» Сергія Лозниці (також у Каннах покажуть альманах «Мости Сараєво», над однією з частин якого працював Сергій Лозниця), «Плем'я» Мирослава Слабошпицького, «Прості речі» Олександра Ратія, «Інь, і що з ним робити» Мирослави Хорошун, «Абонент» Оксани і Марини Артеменко, «Любов змінює» Джейн Капрісс (США/Україна) і «Балажер. Корекція реальності» (Швейцарія/Україна).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY