detector.media
08.05.2014 11:33
Divan.tv почав безкоштовно транслювати 50 каналів - у тому числі регіональних
Divan.tv почав безкоштовно транслювати 50 каналів - у тому числі регіональних

OTT-провайдер Divan.tv збільшив до 50 перелік телеканалів, доступних в безкоштовному режимі онлайн на своєму сайті. Про це повідомляє прес-служба ресурсу.

 

У сітку безкоштовних онлайн-каналів включені регіональні канали із Заходу, Сходу і Півдня України, Криму та ряд російських розважальних каналів. Зокрема, за допомогою онлайн-сервісу глядачі зможуть безкоштовно дивитись дніпропетровський «11 канал», одеський «Одесса Интернешнл», львівські НТА  та ZIK кримські ATR і ІТВ. Вільний доступ відкритий також до нових українських інформаційних каналів «Громадське.ТБ», «Еспресо.TV», «112 Україна», ТВі, «Інтер».

 

У рамках збільшення переліку безкоштовних каналів сервісу - розважальні мовники «ОЕ», К1, «HD Мода»,  NASA TV та спортивні «Боець +» і «Баскетбол ТВ».

 

Для перегляду телеконтенту користувачам достатньо зареєструватися на сайті сервісу, перейти в розділ «Онлайн ТВ» і вибрати безкоштовні канали.

 

Нагадаємо, на початку квітня Divan.TV надав можливість своїм абонентам купувати телеканали поштучно, запустивши програму «А-ля карт». У компанії кажуть, що реалізували технічну можливість поштучної купівлі каналів, щоб допомогти насамперед кримськотатарському телеканалу ATR, який шукає фінансової підтримки глядачів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY