detector.media
04.05.2014 11:12
Аласанія: На телевежу Концерну РРТ у Краматорську повертається українське мовлення
Аласанія: На телевежу Концерну РРТ у Краматорську повертається українське мовлення

На телевежу Концерну РРТ у Краматорську, що, окрім цього міста, забезпечує телевізійним сигналом Слов'янськ, Горлівку та Макіївку, повертається українське мовлення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

 

«Зкомутував військових та концерн РРТ. На вежі, що роздає телевізійний сигнал у Слов`янську й Краматорську, сьогодні з`являться українські канали», - зазначив пан Аласанія.

 

Нагадаємо,  захопили телевежу Концерну РРТ у Краматорську озброєні нападники 17 квітня. Тоді ж силовики вимкнули українські телеканали і розпорядилися почати трансляцію російських каналів. Вночі 17 квітня СБУ та Концерн РРТ знеструмили передавальну станцію, після чого сепаратисти залишили захоплений об'єкт. Але 18 квітня озброєні нападники, схожі на російських військових, знову захопили об'єкт. Цього разу вони привезли із собою обладнання, яке технічно не дозволить знову знеструмити телевежу. Загарбники телевежі увімкнули російські канали на частотах українських.

 

У ніч на 3 травня бійці національної грардії та внутрішніх сил звільнили захоплену  телевежу Концерну РРТ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY