detector.media
24.04.2014 17:54
На фестивалі в Х’юстоні Star Media отримала три нагороди, Film.ua - дві
На фестивалі в Х’юстоні Star Media  отримала три нагороди,  Film.ua  - дві

На 47-му Міжнародному фестивалі незалежного кіно WorldFest Houston Film Festival-2014, що проходить у Х'юстоні (США), російсько-український продакшн Star Media отримав призи за докудраму «Романови», мелодраму «Любов за любов», серіал «Чарлі», а вітчизняна кінокомпанія Film.ua була нагороджена за драматичний фільм «Метелики» та докудраму «Леонардо да Вінчі». Про це повідомляють прес-служби кінокомпаній.

 

Церемонія нагородження переможців фестивалю відбулась 12 квітня в Х'юстоні.

 

Фільми Film.ua  «Метелики» та «Леонардо да Вінчі» перемогли у номінації Platinum Remi Award в категоріях TV Special-Drama и Documentary відповідно.

 

Докудрама Star Media  «Романови»  отримала нагороду Special jury aword в номінації «Документальний серіал». Чотирьохсерійна історична мелодрама «Любов за любов» отримала другий за значимістю приз Platinum remi в номінації «міні-серіал», а  восьмисерійний комедійний серіал «Чарлі» отримав Gold remi в номінації «комедійний серіал».

 

Нагадаємо, у 2013 році на WorldFest Houston Film Festival компанія Star Media отримала чотири нагороди за серіал «Анна Герман», виконання головної ролі в цьому ж серіалі, виконання ролі у проекті «Справа гастроному №1» та спеціальний приз журі за докудраму «Наполеонівські війни в Росії». У 2013 році Film.ua  отримав три нагороди за документальні драми «Жуль Верн. Подорож довжиною в життя», «Вільна енергія Тесли» та військовий міні-серіал «Янголи війни».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY