detector.media
14.04.2014 13:37
Сепаратисти в Краматорську вимагають від «Волі» вимкнути «1+1» і 5 канал та увімкнути російські канали
Сепаратисти в Краматорську вимагають від «Волі» вимкнути «1+1» і 5 канал та увімкнути російські канали

Сьогодні, 14 квітня, зранку о 9:30 до офісу компанії «Воля» в Краматорську прийшов громадянин Ушаков Ю. А., який представився народним депутатом Донецької народної республіки, і вручив письмову вимогу негайно припинити мовлення 5-го каналу та «1+1», а також повернути трансляцію російських телеканалів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

З цього моменту в офісі «Волі» постійно перебували сторонні люди. Також «Воля» отримала попередження про можливість силового впливу.

 

Об 11:30 було досягнуто домовленості про те, що 5 канал та «1+1» залишуться в сітці мовлення.

 

«Тим не менш, ситуацію залишається вкрай напруженою. Ми відпустили по домівках весь персонал, крім тих співробітників, які перебувають в офісі, тому сьогодні прийому відвідувачів у центрах обслуговування і продажів та виконання технічних заявок не буде», - повідомляє компанія «Воля».

 

«Воля» запевняє, що буде робити все, щоб не допустити насильства щодо своїх співробітників.

 

 

Нагадаємо, у Севастополі 9 березня «Воля» вимкнула всі українські канали в аналогових пакетах кабельного телебачення, посилаючись на вимогу в. о. голови міської адміністрації. Згодом «Воля» пояснила, що вимкнула українські телеканали в Севастополі на підставі внутрішніх політик із забезпечення безпеки своїх співробітників.

 

14 березня «Воля» до офіційного рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення забрала російські канали «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ- мир» з аналогових пакетів і залишила їх у цифрових.

 

27 березня після ухвали суду про заборону ретрансляції в Україні російських каналів «Воля» вимкнула «НТВ Мир», «РТР Планета» і «Первый канал. Всемирная сеть» у всіх пакетах. Канал «Россия 24», який також було заборонено, «Воля» не ретранслювала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY