detector.media
12.03.2014 17:48
Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»
Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»
НТКУ уклала із Савіком Шустером три угоди

Національна телекомпанія України уклала із «Савік Шустер студією» три угоди: ліцензійну, рекламну і спонсорську. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомив тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

Нагадаємо, «Савік Шустер студія» підписала контракт з Національною телекомпанією України до кінця року.

 

За словами Олександра Пантелеймонова, програма «Шустер live» виходитиме щоп'ятниці з перервою на літні місяці.

 

«Національна телекомпанія України уклала із "Савік Шустер студією" три угоди. Підписали їх я як тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора НТКУ і гендиректор "Савік Шустер студії" Савік Шустер. Перший - це ліцензійний договір, другий - спонсорський, третій - рекламний. За всіма цими договорами ми отримаємо можливість поставити в ефір Першого національного 159 випусків програм "Шустер live"», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

При цьому він не зміг уточнити, чому саме така велика кількість - 159 випусків - зазначена в угоді.

 

Відповідно до угод, початок трансляції «Шустер live» буде о 19.30, закінчення - близько 24.00. «Тобто починається мовлення на Першому, а завершується на "Ері". Крім того, Перший і "Ера" показують повтор випуску в суботу вранці із 7.00 до 11.00», - зазначив т.в.о. гендиректора.

 

«В рамках наступних двох договорів Савік Шустер купує в нас весь рекламний час, який є в цьому часовому проміжку. Ми на це маємо право, бо відомо, що 75 % нашої реклами реалізує сейлз-хаус холдингу "1+1 медіа", а якраз ту квоту, яка в нас залишається, забирає Савік Шустер. Те саме стосується і спонсорства. Савік буде нам платити в рамках розцінок, які нами встановлені. Але це комерційна інформація, тому я не можу озвучити, скільки це коштів», - повідомив пан Пантелеймонов.

 

Перший не платитиме «Савік Шустер студії» за виробництво програми. «Згідно з ліцензійною угодою, ми отримуємо право інтелектуальної власності на його програму. Тобто право власності переходить до нас, і ми її ставимо в ефірі Першого національного. Тобто ми йому нічого не платимо, фактично беремо програму на безкоштовній основі. А він платить нам за спонсорство і рекламу. Він заведе на викуплений рекламний час своїх рекламодавців», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

Він також повідомив, що НТКУ планує розпочати співпрацю зі «Спільнобаченням» на каналі «Перший Ukraine». Водночас припинена співпраця зі студією V-TV, яка робила програму «Останнє попередження». «Ні, цього всього у нас в ефірі вже немає. Всі ці погані програми ми прибрали зі свого ефіру давним-давно», - сказав.

 

Нагадаємо, що 7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією». Перший випуск «Шустер live» на Першому у 2014 році вийшов 7 березня.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY