detector.media
06.03.2014 19:31
На частотах «Чорноморської ТРК» кримський уряд анонсує запуск каналу «Крым 24»
На частотах «Чорноморської ТРК» кримський уряд анонсує запуск каналу «Крым 24»

Із завтрашнього дня, 7 березня, на частотах «Чорноморської телерадіокомпанії» має розпочати роботу новий телеканал - «Крым 24 ». Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на прес-службу Ради міністрів Криму.

 

Прес-служба Ради міністрів Криму стверджує, що сьогодні, 6 березня, телеканал мовить у тестовому режимі. Однак насправді на каналі транслюється російський державний інформаційний канал «Россия 24».

 

«З першого дня нове ЗМІ обіцяє телеглядачам найоперативніші новини світу, Росії, України і Криму», - обіцяють в уряді Криму.

 

У прес-службі Радміну стверджують, що «накопичені борги не дозволяли радіопередавальним центрам оплачувати електроенергію та заробітну плату співробітникам, що унеможливило подальше мовлення "Чорноморки"».

 

Натомість у Концерні РРТ, як писала «Детектор медіа», повідомили, що 6 березня о 10:00 на радіотелевізійну передавальну станцію «Сімферополь» радіотелевізійного передавального центру АР Крим Концерну РРТ зайшли озброєні люди разом з представниками російської телерадіокомпанії. «Зазначені озброєні особи, порушуючи закони України, припинили трансляцію 5-го каналу, "1+1", включили телевізійний сигнал каналу "Россия 24" на мережу передавачів "Чорноморської ТРК" і здійснюють незаконні спроби включення інших російських каналів», - повідомив Концерн РРТ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY