detector.media
05.03.2014 18:57
Редакцію «Деловой столицы» відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок
Редакцію «Деловой столицы» відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок

Редакцію тижневика «Деловая столица» відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок - аналогічно до редакцій газет «Капитал» і «Взгляд». Про це «Детектор медіа» повідомило джерело у виданні.

 

За редакційним телефоном черговий повідомив, що в офісі нікого немає - «будуть після свят».

 

Останній номер видання вийшов у цей понеділок, 3 березня. Головний редактор «Деловой столицы» Олена Дьоміна в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» сказала, що наступний номер видання не вийде з технічних причин.

 

«Можу повідомити, що ДС не випускатиме поточний номер згідно з планом, складеним ще в грудні. Оскільки верстка номера відбувається в суботу, коли друкарні не працюють, а понеділок - день виходу номера - є вихідним, план редакції передбачає пропуск цього номера зі збереженням загального обсягу номерів, запланованих на рік», - сказала вона.

 

Голова наглядової ради видавничої групи «Картель», яка видає «Деловую столицу», Оксана Клименко повідомила «Детектор медіа», що тижневик згодом продовжить свій вихід, і заперечила чутки про можливе закриття видання.

 

Тижневик «Деловая столица» видається з 2001 року видавничою групою «Картель», яка також володіє журналом «Власть денег», діловим порталом «ДеПо», Всеукраїнською передплатною агенцією та мережею роздрібного продажу «Картель-преса».

 

Восени 2013 року з'явилася інформація про продаж «Картелі» Сергію Курченку, але сторони це заперечили. За кілька днів у«Деловой столице» змінився головний редактор: з видання пішла Інна Ковтун, а також стало відомо, що ПрАТ «Картель» вирішило викупити 25,03 % власних акцій у народного депутата Олексія Федуна. Решта 74,97 % акцій належить офшорній компанії «Інтершелп Лтд» з Белізу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY