detector.media
31.01.2014 14:20
Олена Мартинова з UMH Group призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»
Олена Мартинова з UMH Group  призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»

31 січня Олена Мартинова, що до продажу UMH Group бізнесмену Сергію Курченку працювала директором зі стратегічного маркетингу цього медіахолдингу,  призначена директором зі стратегічного маркетингу групи «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Як уточнили «Детектор медіа», цю посаду у групі «1+1 медіа» створено спеціально для Олени Мартинової. Вона  відповідатиме за розробку та реалізацію маркетингової стратегії групи телеканалів.

 

«Ми щиро раді тому, що Олена приєдналася до команди «1+1 медіа». Вона володіє унікальним для українського медіаринку досвідом і авторитетом. Спочатку Олена зосередиться над роботою з брендом каналу «1+1», і ми розраховуємо, що її знname="_GoBack">ання допоможуть каналу, а згодом і групі, зайняти лідируючу позицію на ринку», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» призначення Олександр Ткаченко.

 

Олена Мартинова вважає «1+1» легендарним брендом українського телебачення: «Працювати в цьому проекті для мене велика честь і величезна відповідальність».

 

Раніше Олена Мартинова була директором зі стратегічного маркетингу групи компаній UMH Group. Має 20-річний досвід в медіабізнесі. Починала кар'єру репортером у телевізійних економічних новинах, потім обіймала керівні посади в медіакомпаніях.

 

Нагадаємо, Олена Мартинова залишила UMH Group  після того СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка придбав медіахолдинг  у його президента і засновника Бориса Ложкіна. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY