detector.media
23.01.2014 22:06
Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні
Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні

Радіо «Вести FM» стартує у березні, про це під час  ток-шоу «Место действия с Матвеем Ганапольским» на «112 Україна» повідомив ведучий Матвій Ганапольський (на фото).

 

«Вести FM» запускає холдинг «Мультимедіа-інвест груп», який очолює медіа менеджер і екс-головред газети «Сегодня» Ігор Гужва.

 

Новини на радіо виходитимуть російською мовою. Матвій Ганапольський має намір вести ранковий ефір.

 

У планах радіо «Вести» - розширення мовлення на всі обласні центри країни, у тому числі і Львів. Поки що холдинг пана Гужви володіє чотирма частотами в Києві, Харкові, Дніпропетровську та Севастополі.

 

Нагадаємо, влітку стало відомо, що компанія «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви готується до купівлі активів на ринку радіо. У вересні «Мультимедіа-інвест груп» викупила в медіахолдингу UMH group (УМХ) три компанії, що володіють чотирма частотами: у Києві (104,6 МГц), Харкові (100,5 МГц), Дніпропетровську (107,7 МГц) і в Севастополі (87,7 МГц). На цих частотах мовило «Радіо 24» - проект ТРК «Люкс», який у деяких містах розвивався в партнерстві з УМХ.

 

Інформаційно-розмовну (news talk) радіостанцію запускає команда з Росії на чолі з двома екс-керівниками радіостанції «Коммерсант FM» Дмитром Солоповим та Олексієм Воробйовим. Шеф-редактором служби інформації майбутнього «Вести FM» став Сакен Аймурзаєв, а ведучим ранкового ефіру Матвій Ганапольський (обидва - з російського «Эха Москвы»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY