detector.media
21.01.2014 15:59
МВС поки що спростовує інформацію про затримання Ігоря Луценка
МВС поки що спростовує інформацію про затримання Ігоря Луценка

У МВС спростовують інформацію про затримання журналіста, блогера, одного із активістів Євромайдану у Києві Ігоря Луценка (на фото). Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на заяву начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС України Сергія Бурлакова.

 

«Я не підтверджую цю інформацію, ми його не затримували. У відділках міліції він не перебуває», - сказав, зазначивши, що це попередня інформація.

 

Раніше у коментарі «Детектор медіа» пан Бурлаков повідомив, що правоохоронці розшукують активіста, поки що про його місце перебування їм не відомо.

 

Водночас декілька джерел у міліції повідомили знайомим Ігоря Луценка, що активіст живий і перебуває у дільниці. Нараз народні депутати від партії УДАР Павло Розенко і Валентин Наливайченко їздять по міліцейських відділках і шукають зниклого громадського активіста.

 

Нагадаємо, за словами активістки Марії Лебедєвої, Ігоря Луценка разом з постраждалим Юрієм Вербицьким, якого він привіз до Олександрівської лікарні, близько четвертої ранку нібито викрали невідомі. «Лікарі кажуть, що люди були в чорних шапках і пальто. П'ятеро забирали Юрія, Ігоря в коридорі ще декілька. Він чекав Юрія в коридорі. Зі слів лікаря, Ігор виглядав виснаженим, вони хотіли його оглянути», - згодом повідомила пані Лебедєва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY