detector.media
18.12.2013 18:18
Віталій Сич став редактором року, а Микола Вересень – телеведучим року за версією «Esquire.Україна»
Віталій Сич став редактором року, а Микола Вересень – телеведучим року за версією «Esquire.Україна»

Екс-головред тижневика «Корреспондент» Віталій Сич став редактором року за версією журналу «Esquire. Україна». Про це йдеться на офіційні сторінці журналу у Facebook.

 

 Віталій Сич пішов з посади після зміни власника видання

 

До рейтингу «Люди року», який виходить у журналі «Esquire.Україна» щорічно, увійшов також і Микола Вересень, який став телеведучим року.

 

 Микола Вересень знайшов себе у новому проекті Миколи Княжицького

 

Минулого року ведучим року за версією журналу став телеведучий «Інтера» (у 2012 - 5 канал) Сергій Дорофеєв.

 

Як писала «Детектор медіа», Віталій Сич, який працював головним редактором журналу «Корреспондент» 10 років, у листопаді прийняв рішення залишити редакцію за взаємною згодою сторін. Віталій Сич планував залишатися працювати головним редактором журналу «Корреспондент» щонайменше до того моменту, поки нові власники не вступлять у права.

 

5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group.

 

Нагадаємо, у листопаді цього року Микола Вересень почав працювати на каналі «ЕспресоTV». У коментарі «Детектор медіа»  пан Вересень повідомив, що він не бере участі у розподілені посад на новоствореному каналі і працюватиме на мовнику журналістом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY