detector.media
12.12.2013 18:37
Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)
Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)

Канал «1+1» занепокоєний вимогами Головного управління МВС у м. Києві терміново надати інформацію про журналістів та операторів телеканалу, які висвітлювали події 1 грудня у Києві, а також їхні матеріали. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Правоохоронці просять канал «1+1» повідомити персональні данні журналістів ТСН, щоб допитати їх у якості свідків.

 

«У випусках ТСН дає максимально повну картину подій в країні і надає слово всім сторонам конфлікту. Проте у світлі останніх подій особлива увага до журналістів ТСН викликає серйозне занепокоєння», - заявляють на каналі.

 

 

Нагадаємо, що на допити викликають також журналістів телеканалу «24». Генпрокуратура вимагала у керівництва «24» надати персональні дані своїх працівників і викликала на допит генерального директора телеканалу, який відмовив у наданні персональних даних.

 

Крім того прокуратура вимагає від телеканалу ZIK надати всі відеоматеріали, відзняті 8 грудня у Львові на пр. Свободи під час проведення мітингу на євромайдані.

 

Згодом у прес-службі Генпрокуратури пояснили вимоги до редакцій надати відео і фотоматеріали виключно необхідністю розслідування фактів перевищення працівниками правоохоронних органів своїх службових повноважень, яке проводить Генпрокуратура. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY