detector.media
12.12.2013 17:54
У «Корреспондент» прийшли працювати редактори й оглядачі з редакції «Фокусу»
У «Корреспондент» прийшли працювати редактори й оглядачі з редакції «Фокусу»

У проект «Корреспондент» прийшли працювати три журналісти з журналу «Фокус». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі UMH group.

 

Редактором розділу «Країна» в проекті «Корреспондент» став Дмитро Слинько. Він упродовж п'яти років працював редактором разділу економіки у «Фокусі», а потім запропонував та запустив проект «Фокус. Красива країна», паралельно працюючи редактором розділу «Суспільство».

 

Роботу у «Корреспонденті» також розпочне оглядач сайту  focus.ua Євгенія Вецько та екс-політичний оглядач «Фокусу» Дмитро Русин. Вони працюватимуть у відділі «Країна».

 

Нагадаємо, після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) з журналу «Корреспондент» за згодою сторін звільнився головний редактор Віталій Сич, а також журналісти Христина БердинськихКароліна Тимків і Анастасія Береза, головний редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі.

 

За інформацією Христини Бердинських, у грудні з журналу пішли редактор рубрики «Країна» Андрій Смирнов і редактор рубрики «Бізнес» Інна Прядко. Пізніше вона повідомила, що з журналу та сайту видання «Корреспондент» звільнилось понад 20 співробітників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY