detector.media
27.11.2013 15:27
Канал «112 Україна» почав мовлення
Канал «112 Україна» почав мовлення

26 листопада, о 16.00 відбулася презентація та офіційний запуск мовлення нового інформаційного телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє  піар-агентство PR Batteries.  

 

Наразі телеканал «112 Україна» мовить у цифровому телебаченні DVBT-2, на супутнику Amos, у всіх кабельних операторах та в інтернеті (112.say.tv або 112.ua).

 

Як повідомив генеральний директор «112 Україна» Андрій Подщіпков, наразі глядачам запропоновано 8 годин контенту власного виробництва, основну частину часу складають прямі включення. З початку 2014 канал планує збільшити обсяг програм власного виробництва в два рази.

 

Генеральний продюсер телеканалу Олексій Семенов розповів, що головний принцип каналу «112 Україна » - оперативне висвітлення подій , яке здійснюється за допомогою сучасних технологій.

 

«Ми максимально скоротимо час подачі новин. У студії весь час знаходитимуться ведучі прямих ефірів, які, отримуючи новинну стрічку, одразу ж висвітлюватимуть її в ефірі. Також ми оперативно збиратимемо коментарі про події у експертів й аналітиків», - пояснив пан Семенов.

 

Відповідно до програмної сітки каналу день на мовнику буде закінчуватися підсумковим ток-шоу «Знай більше», в якому експерти з різних сфер спільно з шеф-редакторами каналу Тетяною Гончаровою і Світланою Орловською  та співведучими Валідом Арфушем, Владом Іваненко, Наталією Влащенко, Геннадієм Балашовим будуть обговорювати все, що трапилися за день. З 22.00 в ефірі транслюватиметься арт- кіно від дистриб'ютора «Арт Хаус Трафік».

 

Також телеканал «112 Україна»  запустить програми про молодь  «Наша тема» і культуру «Культурна революція». Ці проекти виходитимуть в ефір на вихідних. 

 

Нагадаємо, 5 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила п'яти телекомпаніям, що володіють ліцензіями на частоти в регіональному мультиплексі МХ-5, стати єдиним телеканалом «112 Україна», переоформивши їхні ліцензії та змінивши їм логотипи. Йдеться про телекомпанії ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «ТВ Вибір» і ТОВ «Лідер ТВ», які здобули перемогу на цифровому конкурсі у 2011 році та отримали цифрові ліцензії практично по всій Україні, крім Одеської області. Ці компанії нещодавно придбав власник телеканалу «112 Україна» Андрій Подщіпков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY