detector.media
01.11.2013 16:32
Сакен Аймурзаєв став шеф-редактором новин майбутнього «Вести FM», Матвій Ганапольський – ведучим
Сакен Аймурзаєв став шеф-редактором новин майбутнього «Вести FM», Матвій Ганапольський – ведучим

Шеф-редактором служби інформації майбутнього радіо «Вести FM» холдингу Ігоря Гужви «Мультимедіа-інвест груп» став Сакен Аймурзаєв (журналіст «Эха Москвы», у минулому - редактор програм Євгена Кисельова на українському телебаченні «Велика політика» і «Наверху»), а ведучим ранкового ефіру - Матвій Ганапольський (ведучий «Эха Москвы»). Про це Ігор Гужва (на фото) повідомив під час чату на «Детектор медіа».

 

Описуючи формат майбутнього інформаційно-розмовного радіо (news talk) пан Гужва сказав: «Ми візьмемо від "КоммерсантЪ FM" оперативність, динамічність, креативність і якість новин, а від "Эха Москвы" - яскравий, емоційний формат розмовних програм. Плюс до цього додамо тотальний інтерактив зі слухачами й отримаємо диво, яке на початку наступного року з'явиться в українському ефірі під назвою радіо "Вести"».

 

«До речі, команда, яка буде робити радіостанцію, підібрана відповідним чином, - додав пан Гужва. - Керівник проекту Дмитро Солопов і головний редактор Олексій Воробйов - творці "КоммерсантЪ FM", а шеф-редактор служби інформації Сакен Аймурзаєв та ведучий ранкового ефіру Матвій Ганапольський - представляють "Эхо Москвы"».

 

Нагадаємо, влітку стало відомо, що компанія «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви готується до купівлі активів на ринку радіо. Інформаційно-розмовну (news talk) радіостанцію запускає команда з Росії на чолі з двома екс-керівниками радіостанції «Коммерсант FM» - Дмитром Солоповим та Олексієм Воробйовим.

 

У вересні «Мультимедіа-інвест груп» викупила в медіахолдингу UMH group (УМХ) три компанії, що володіють ліцензіями на радіомовлення в чотирьох регіонах України. Угода стосувалася частот у Києві (104,6 МГц), Харкові (100,5 МГц), Дніпропетровську (107,7 МГц) і в Севастополі (87,7 МГц). На всіх цих частотах мовило музично-інформаційне «Радіо 24» - проект ТРК «Люкс», який у деяких містах розвивався в партнерстві з УМХ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY