detector.media
25.10.2013 12:07
Власник каналу «112» придбав компанії з цифровими ліцензіями і планує ще купувати медіа
Власник каналу «112» придбав компанії з цифровими ліцензіями і планує ще купувати медіа

Співвласник і директор нового супутникового телеканалу «112-Україна» Андрій Подщипков  заявляє, що він придбав компанії ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «ТВ Вибір» і ТОВ «Лідер ТВ», які здобули перемогу на цифровому конкурсі 2011 році. Про це він сказав в коментарі «Детектор медіа».

 

«Так, ці компанії придбав я. Не бачу в цьому нічого дивного. Компанії  існують для того, щоб їх купували і продавали. Я бізнесмен, який дорожить своєю репутацією, тому всі операції пройшли в рамках законодавства України», - зазначив пан Подщипков.

 

В кого саме він придбав згадані компанії, Андрій Подщипков не уточнює, однак стверджує, що у них були різні власники.

 

Нагадаємо, усі компанії після того, як отримали ліцензії на цифровому конкурсі,  викликали багато нарікань у експертів і гравців ринку «як темні конячки». Ці п'ять компаній отримали лцифрові ліцензії практично по всій Україні крім Одеської області. ТОВ «Партнер ТБ» отримало  місця у мультиплексі  у Вінницькій, Івано-Франківській, Черкаській та Хмельницькій областях, ТОВ «ТВ Вибір», стало переможцем у Волинській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській та Львівській областях, ТОВ «Новий формат ТВ» - місця у всіх містах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської та Луганської (окрім Луганська) областей, а також майже у всій Донецької області (крім Донецька і Красноармійська). «Аріадна ТВ» отримала  Житомирську, Київську, Чернігівську, Сумську та Полтавську області, а ТОВ «Лідер ТВ» пощастило стати власником місць у Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській області та в Криму.

 

«Ці канали будуть використовувати телевізійний контент зі «112 продакшн», який і буде розміщуватися в телеефірах», - зазначив Андрій Подщипков.

 

Також власник каналу «112» має намір придбати й інші медіа активи, хоча які саме він не розголошує: «Я думаю, що це не останні мої покупки в галузі медіа. Про них буду вас інформувати».

 

Нагадаємо, восени «Лідер ТВ», «ТВ Вибір»«Новий формат ТВ», «Аріадна ТВ» та ТОВ «Партнер ТВ», що володіють ліцензіями на місця в мультиплексі МХ-5, змінили власників, керівництво і склад редакційних рад . Власниками та директорами згаданих каналів є люди які мають стосунок каналу «112 Україна». Співвласником і директором телеканалу «Партнер ТВ» став сам Андрій Подщипков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY