detector.media
23.10.2013 11:06
Олег Панюта вестиме пост-шоу «ДНК. Код українки» з Фаріон і Богословською
Олег Панюта вестиме пост-шоу «ДНК. Код українки» з Фаріон і Богословською

Ведучий програми «События дня» на телеканалі «Україна» Олег Панюта вестиме пост-шоу «ДНК. Код українки», яке вийде в ефір 31 жовтня о 22.00 одразу по завершенню дослідницького проекту «ДНК 2. У пошуках жінки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До студії для обговорення фільму прийдуть депутати Інна Богословська та Ірина Фаріон, економіст Олег Соскін, а також російський публіцист та громадський діяч Віталій Коровін.

 

В ролі експертів до дискусії запрошені: головний експерт проекту «ДНК 2. У пошуках жінки» професор Кембриджського університету Пітер Форстер, український антрополог і етнолог, професор Сергій Сегеда, генетик Ярослав Ісаков, адвокат Тетяна Монтян, актриса Ольга Сумська, письменниця Ірена Карпа, автор фільму Іларіон Павлюк та інші.

 

Нагадаємо, що головною темою обговорення пост-шоу стануть підсумки та висновки авторів проекту «ДНК 2. У пошуках жінки». У 2012 році студія The Show Time Production на замовлення телеканалу «Україна» створила першу частину науково-популярного фільму «ДНК - портрет нації».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеведучий Олег Панюта разом з Ольгою Грицик вестиме  основний випуск новин каналу «Україна» «События дня» з 4 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY