detector.media
01.05.2013 13:24
МВС пропонує перелік пріоритетних тем при роботі зі ЗМІ

У Міністерстві внутрішніх пропонують перелік тем, які правоохоронці мають вважати пріоритетними при співпраці зі ЗМІ. Про це йдеться у проекті  Комплексного плану заходів з формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ України на 2013-2014 роки, який винесений на обговорення.

 

Зокрема, такими пріоритетними темами є: соціальний ефект від щоденної роботи міліції, позитивний досвід участі громадськості в забезпеченні правопорядку, співпрацю міліції та громадських об'єднань з охорони громадського порядку, професійність та героїзм працівників.

 

Також правоохоронцям пропонують популяризувати інформацію про міліцейські і військові династії (як йдеться у плані, із зосередженням уваги на позитивних мотивах, які спонукали молодь обрати професію батьків).

 

Окрім цього бажаними темами для міліції є: науковий та інтелектуальний потенціал системи, участь учених, експертів, інших фахівців органів внутрішніх справ у вирішенні суспільно значущих завдань та проблем пересічних громадян, та участь працівників органів внутрішніх справ у міжнародних миротворчих місіях.

 

Нагадаємо, МВС презентувало проект плану про іміджеві роботу відомства і пропонує подавати пропозиції до 13 травня 2013 року. У плані, зокрема, йдеться про бажання міністерства ініціювати створення фільму або серіалу про роботу української міліції і домовитися із сайтами про непоширення забороненої інформації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY