detector.media
25.04.2013 15:52
Альтман радить Кагаловському йти до суду, якщо є претензії
Альтман радить Кагаловському йти до суду, якщо є претензії

Американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман, який називає себе новим кінцевим бенефіціаром телеканалу ТВі, вважає, що попередній інвестор ТВі Костянтин Кагаловський має йти до суду, якщо має якісь претензії з приводу зміни власності каналу. Про це він заявив на прес-конференції 25 квітня.

 

Коментуючи слова пана Кагаловського про те, що документи були сфальсифіковані, пан Альтман сказав: «Це з області: "Тримай злодія". Довести це можна законно, в суді, як це зробив Гусинський».

 

Пан Альтман уточнив, що він не має наміру судитися з Кагаловським: «Чому я повинен подавати позови до Кагаловського? Ми зробили все законно. Якщо він має до нас якісь претензії, він може подавати позови. А у мене до нього позовів ніяких немає», - сказав він.

 

Водночас він передбачає, що суди будуть, тому не хоче розкривати всіх нюансів того, яким чином проходила зміна власності, тому що це може бути використано в суді.

 

Як відомо, 23 квітня на сайті каналу ТВі з'явилося повідомлення про те, що генеральним директором призначено Артема Шевченка, а новим інвестором став американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман.

 

Багаторічний інвестор ТВі Костянтин Кагаловський і гендиректор Наталія Катеринчук заявили про рейдерське захоплення каналу, при цьому пан Кагаловський пообіцяв протягом доби повернути собі актив.

 

Олександр Альтман заявив, що він став кінцевим бенефіціаром ТВі, збільшивши свою частку в компанії, що володіє каналом, з 1% до 95%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY