detector.media
24.04.2013 18:37
Новий керівник каналу ТВі звернувся до глядачів і назвав винуватців конфлікту
Новий керівник каналу ТВі звернувся до глядачів і назвав винуватців конфлікту

Артем Шевченко, який називає себе новим генеральним директором ТВі, виступив із зверненням до глядачів та колективу ТВі, у якому визнав,  що «на каналі зараз нелегка ситуація, є конфлікт з частиною каналу». Звернення опубліковане на сайті телеканалу.

 

Пан Шевченко наголошує на тому, що конфлікт на ТВі начебто спровокований попереднім керівництвом каналу. На його думку попереднє керівництво в особі Наталії Катеринчук було «легітимно усунуте від керівництва каналом» і тепер «провокує безлад у колективі».

 

Як повідомляє Артем Шевченко, «ми намагаємося з цим впоратися, відверто і з чистим серцем розмовляємо з усіма членами нашої команди, з усіма журналістами, творчими працівниками і, сподіваюся, що вирішимо цю конфліктну ситуацію у цивілізований спосіб».

 

В той самий час, як повідомляла «Детектор медіа», з ТВі звільнено ведучого програми «Проти ночі»  Павла Шеремета. Випускового редактора новинної служби ТВі Романа Недзельського, який на зустрічі з новим керівником Артемом Шевченком відмовився готувати випуск новин, «застерегли кадровим рішенням».

 

Далі у заяві Артем Шевченко зазначає, що «телеканал ТВі залишиться незаангажованим, непідконтрольним жодній із політико-бізнесових груп або владі».

 

Нагадаємо, вчора, 23 квітня, журналісти та редактори каналу  ТВі оголосили страйк у вигляд невиходу в ефір.

 

«Детектор медіа» подає текст звернення Артема Шевченка повністю:

 

«Мої шанування, шановні глядачі ТВі!

 

Ми вдячні за Вашу підтримку і прихильність до нашого телеканалу, яку Ви демонстрували протягом останніх років і підтримували нас у важкі періоди. Їх було немало - і зараз якраз один із таких періодів.

 

Справді, на каналі зараз нелегка ситуація, є конфлікт з частиною каналу. Він спровокований попереднім керівництвом, яке було у законний спосіб, абсолютно легітимно усунуте від керівництва каналом.

 

Звісно, не погоджуючись із цим, попереднє керівництво в особі Наталії Катеринчук провокує безлад у колективі. Ми намагаємося з цим впоратися, відверто і з чистим серцем розмовляємо з усіма членами нашої команди, з усіма журналістами, творчими працівниками і, сподіваюся, що вирішимо цю конфліктну ситуацію у цивілізований спосіб.

 

Від себе хочу зазначити, що телеканал ТВі залишиться незаангажованим, непідконтрольним жодній із політико-бізнесових груп або владі напряму. Ми збережемо незалежність інформаційної політики, відновимо в повному обсязі мовлення в прямому ефірі, а також авторських програм, і зробимо все, щоби врегулювати цей конфлікт, який є доволі неприємним для всіх і також шанувальників ТВі.

 

Також прошу всіх не підтримувати різні провокативні дії колишнього керівництва, спровоковані на поширення розбрату і безладу. Я впевнений, що разом ми вийдемо гідно з цієї ситуації і канал ТВі й далі лишатиметься вільним майданчиком для усіх політичних сил, громадських організацій, об'єднань і буде з честю нести почесний прапор нашого телеканалу, який став символом свободи і незалежності. Запевняю вас, що він таким і лишатиметься надалі, незважаючи на конфліктні ситуації, які ми вирішимо і з Вашою допомогою також.

 

Закликаю всіх журналістів, співробітників ТВі з розумінням поставитися до цього конфлікту й намагатися спільно шукати вихід, що ми намагаємося зробити, доносячи свою, абсолютно законну позицію щодо зміни керівника каналу ТВі.

 

Дякую Вам за підтримку й прихильність!»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY