detector.media
24.04.2013 17:20
Анатолій Гриценко відмовився від ефіру на каналі ТВі
Анатолій Гриценко відмовився від ефіру на каналі ТВі

Народний депутат Анатолій Гриценко відмовився від участі у прямому ефірі на телеканалі ТВі, який був запланований сьогодні на 19.00. Про це повідомив пан Гриценко у своєму профілі у Facebook.

 

Як зазначає Анатолій Гриценко, спочатку він прийняв запрошення телеканалу і готувався до ефіру, який мав бути присвячений проблемам корупції. «Коли мене запросили на канал, планував у прямому ефірі говорити насамперед про проблеми корупції і рейдерства через призму непрозорої структури власності. В цьому вбачаю одну з головних причин корупції вищих посадових осіб. Так само - головну причину того конфлікту, що зараз відбувається на каналі ТВі»,  - повідомив нардеп.

 

Однак після численних коментарів, які Анатоліій Гиценко отримав від читачів свого профілю, депутат вирішив відмовитись від ефіру, щоб не зашкодити страйкуючим журналістам. 

 

«Завжди був і буду відкритим для журналістів. Завжди був і буду правдивим у своїх коментарях, у висвітленні питань, які турбують журналістів, якими б гострими вони не були. Завжди поважав і поважатиму справді чесних журналістів, які несуть людям правду.  Для того, щоб ні в кого не було в тому сумнівів і щоб жодним чином не нашкодити журналістам ТВі, які відстоюють своє право на професію, я прийняв рішення відмовитися від участі в ефірі на каналі ТВі. Доки не припиниться страйк і ситуація на каналі не стабілізується», - повідомив Анатолій Гриценко.

 

Нагадаємо, що у зв'язку зі страйком журналістів на ТВі, ефір телеканалу знаходиться під загрозою. Як вже повідомляла «Детектор медіа», команда проекту «Знак оклику»  відмовилась готувати сьогоднішній випуск новин.

 

Є також інформація, що ведучого програми «Проти ночі»  Павла Шеремета звільняють з ТВі. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY