detector.media
24.04.2013 10:59
Юристи Jurimex: головним бенефіціарним власником ТВі є Кагаловський (СХЕМА)
Юристи Jurimex: головним бенефіціарним власником ТВі є Кагаловський (СХЕМА)

Юристи кампанії Jurimex, які обслуговували ТВі, оприлюднили  схему структури власності телеканалу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

 

 Телеканал ТВі складається ТОВ «Телерадіокомпанія «ТелеРадіоСвіт», яке володіє ліцензією на супутникове мовлення. Єдиним власником Телерадіокомпанії «ТелеРадіоСвіт» є ТОВ «Медіа Інфо», яке володіє 100%. Основним власниками ТОВ «Медіа Інфо» є компанія-нерезидент Wilcox Ventures LTD, яка володіє 99% «Медіа Інфо», та одноособовим власником якої є Костянтин Кагаловський.

 

«Таким чином головним бенефіціарним власником каналу ТВі є Костянтин Кагаловський», - резюмуть юристи.

 

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії. Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY