detector.media
23.04.2013 13:30
ТВі хочуть взяти під контроль, скориставшись конфліктом Кагаловського і Гусинського - Мустафа Найєм
ТВі хочуть взяти під контроль, скориставшись конфліктом Кагаловського і Гусинського - Мустафа Найєм

Припущення про те, що якісь сили  в Україні вирішили взяти під контроль канал ТВі, скориставшись старим конфліктом між Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським, зробив журналіст і співробітник ТВі Мустафа Найєм у своєму Facebook.

 

Наразі він побував на каналі і зустрівся з Артемом Шевченком, який, за офіційним повідомленням каналу ТВі, приначений його генеральним директором.

 

«Мені вдалося потрапити на канал і побачитися з Артемом Шевченком. За його словами, канал продовжує працювати в колишньому режимі. А зміна керівництва - це вимушений крок щодо запобігання продажу каналу Костянтином Кагаловським. Кому хотіли продати канал, Артем не говорить. З акціонером каналу він не спілкувався, і стверджує, що не знає взаємин Олександра Альтмана, Костянтина Кагаловського та Олега Радченка. За його словами, Кагаловський не встиг продати канал, але змінилася структура власності, в результаті якої право генеральної довіреності перейшло до іншого суб'єкта. Нагадаю, Кагаловський стверджує, що правовстановлюючі документи були вкрадені, а довіреність підроблено», - написав Мустафа Найєм у Facebook.

 

Годину раніше Мустафа Найєм у своєму Facebook написав, що Олександр Альтман  пов'язаний з Володимиром Гусинським: «Костянтин Кагаловський стверджує, що підроблена довіреність його кіпрській компанії, що дозволило керівнику однієї з українських компаній, що володіють каналом змінити керівництво каналу. Артем Шевченко сказав, що його призначив керівник цієї компанії і нічого більше не знає. Олександр Альтман - людина, якого називають новим інвестором, імовірно пов'язаний зі старим власником каналу - Володимиром Гусинським».

 

«Тепер мої здогади. Наскільки я розумію, якась зі сторін в Україні вирішила взяти контроль над каналом, скориставшись старим конфліктом між Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським. Так просто виявилося дешевше й простіше», - написав журналіст.

 

«Детектор медіа» взяла коментар щодо ситуації на каналу у народного депутата Миколи Княжицького. За його словами, він поки що не має офіційної інформації і слідкує за повідомленнями, що надходять. Єдине, що він зміг підтвердити, було те, що Олександр Альтман є партнером Костянтина Кагаловського і Володимира Гусинського.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  23 квітня о 10.39 на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY