detector.media
25.01.2013 13:07
«Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламу на «Ері», 5-му та ще на п’яти каналах
Загалом у пулі «Плюсів» 11 каналів: чотири власних і сім сторонніх

Сейлз-хаус групи «1+1 медіа» - «Плюси» - у 2013 році крім телеканалів групи продає також рекламні можливості каналів Tonis, 5 канал, «НТВ Мир», RU music і OTV. Про це «Детектор медіа» повідомив комерційний директор «1+1 медіа» і керівник сейлз-хаусу «Плюси» Валерій Варениця.

 

«З 1 лютого ми також починаємо продавати рекламу на ТРК "Ера" і зараз перебуваємо на завершальній стадії переговорів про продаж реклами на Першому національному. Думаємо, що встигнемо відкрити продажі вже з 1 лютого», - повідомив пан Варениця.

 

Генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський повідомив «Детектор медіа», що минулого року «Ера» продавала рекламу самостійно. «Враховуючи, що торік ще більше поглибилися інтеграційні процеси в продажах реклами, ми вирішили, що треба приєднуватися до одного з альянсів. На сьогодні ситуація склалася так, що з відходом "Медіа Групи Україна" до альянсу "Інтера" і StarLightMedia у групі "1+1" звільнилася аудиторія 40+, наша аудиторія. Тому ми звернулися до "1+1" з пропозицією про спільні продажі реклами на 2013 рік», - розповів «Детектор медіа» пан Лоташевський.

 

Більшість телеканалів, з якими «Плюси» уклали угоди, мають невелику квоту для самостійних продажів, уточнив пан Варениця. «Умови у кожного різні, але, можемо запевнити, що обопільно вигідні», - додав він. За словами пана Лоташевського, «Ера» має можливість продавати частину реклами самостійно, але узгоджує зі своїм партнером вартість пункту рейтингу.

 

Таким чином, загалом «Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламні можливості 11 телеканалів: чотирьох каналів групи «1+1 медіа» («1+1», «2+2», ТЕТ і «Плюсплюс») та семи сторонніх телекомпаній.

 

Минулого року рекламу на 5-му каналі і Tonis (ТОНІС) теж продавав «1+1», на «НТВ Мир» - сейлз-хаус «Медіа Групи Україна» «Медіапартнерство», на OTV - «Відео інтернешнл Україна», Перший національний і ТРК «Ера» продавалися самостійно, а Ru Music входив до пулу каналів StarLightMedia та групи «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY