detector.media
06.12.2012 11:04
На «Інтері» з’являться два нові кулінарні шоу

У 2013 році телеканал «Інтер» запустить два нових кулінарних проекти - «Смачне побачення» та «Пара на пару».  Про це йшлось у презентації каналу 5 грудня.

 

«Смачне побачення» - це мікс кулінарного та дейтінг шоу. За інформацією Детектор медіа», у кожному епізоді беруть участь чоловік і 3 дівчини (або навпаки). Учасниці пропонують чоловікові меню, за яким він обирає лише двох дівчат, до яких піде у гості. Вечеряють учасники вчотирьох, обговорюючи страви і спосіб приготування, після  цього хлопець запрошує дівчат до себе на вечерю. У приготуванні йому  допомагає дівчина, чиє меню йому не сподобалось на  першому етапі шоу. Після низки побачень і вечерь, хлопець обирає з дівчат найкращу господиню.

 

Це шоу досить подібне до форматів СТС «Свидание со вкусом» та РЕН-ТВ «Давай попробуем?».

 

У проекті «Пара на пару» беруть участь 8 пар -  подружжя, друзі, брати і сестри, які добре готують, але не є професійними кухарями. Упродовж трьох ефірів пари готують їжу вдома, але за 8 годин до приходу гостей учасники повинні не тільки приготувати і сервірувати стіл, але і перетворити місце прийому гостей у ресторан з декораціями в стилі, заданому ведучими. Суддями конкурсу є суперники і пара ведучих, один з яких - професійний кухар або кулінарний критик.

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер» запустив низку кастингів для нових проектів. Серед них  - «Леді бурлеск» за форматом Sparks network, нове шоу про романтичні побачення, «Танці товстушок», «Королева декору», медичне шоу «Мова тіла» з Євгеном Комаровським,  ігрова програма Rade the cage («Наліт на печеру скарбів»)  за форматом Sony, трепел-шоу Shuttle battle  за форматом  Armoza, програма про ремонт «Фазенда по-українські». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY