detector.media
02.08.2012 15:12
Скрипін і Добровольська стануть ведучими каналу Business (УТОЧНЕНО)
Скрипін і Добровольська стануть ведучими каналу Business (УТОЧНЕНО)
Мотрич і Просяник залишать канал

Роман Скрипін і Людмила Добровольська вестимуть програми на телеканалі Business (під такою назвою з 26 грудня мовить UBC). Про це «Детектор медіа» повідомив Артем Ткачов, керівник медіанапряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV.

 

З 1 вересня Людмила Добровольська вестиме вечірні новини на телеканалі, а Роман Скрипін - економічне шоу, уточнив пан Ткачов. Натомість Юлія Мотрич і Олександр Просяник, які раніше були ведучими новин, залишать Business.

 

Людмила Добровольська останнім часом працює на радіостанції «Голос столиці», де веде проект «Ранок з Ігорем Пупковим і Людмилою Добровольською». До цього вона працювала на телеканалі «Сіті», однак була звільнена у січні 2012 року через перезапуск каналу.

 

Роман Скрипін на початку 2012 року залишив Новий канал, де працював у ранковому шоу «Підйом», і створив компанію «Скрипін продакшн», яка займається розділом відеорепортажів «УП. Відео» інтернет-видання «Української правди».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY