detector.media
10.04.2012 12:20
«Балада про Бомбера» Film.ua стала фіналістом фестивалю Banff

Художній серіал «Балада про Бомбера» спільного виробництва Film.ua та кінокомпанії «Шпіль» ввійшов до списку фіналістів Міжнародного телевізійного фестивалю Banff в категорії «міні-серіал» (Mini-Series). Про це повідомляє прес-служба ІТК.

 

Переможців фестивалю Banff буде названо на церемонії нагородження 10-13 червня 2012 року на Banff World Media Festival у Fairmont Banff Springs Hotel, Canadian Rockies.

 

Banff World Media Festival - це щорічний форум, що дає можливості для розвитку бізнесу і творчості на телебаченні та в нових медіа. У номінаціях представлені різні жанри, включаючи дитячі і молодіжні програми, документальні фільми, драми, інтерактивні програми тощо. Премією нагороджуються найкращі програми, компанії і особистості, що роблять вагомий внесок в розвиток світової телевізійної індустрії.

 

Нагадаємо, серіал «Балада про Бомбера» у цьому році також номіновано на New York Festivals International Television & Film Awards в категорії «міні-серіал», також фільм пройшов у шорт-лист 10-го щорічного нагородження VES (10th Annual VES Awards).

 

Нагадаємо, у березні за підтримки Індустріального телевізійного комітету (ІТК) в Україні розпочалось суддівство міжнародного телевізійного фестивалю Banff (Канада). Зазначимо, Індустріальний телевізійний комітет співпрацює з Banff з 2009 року. Група членів журі складається із вітчизняних фахівців у галузі телебачення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY