detector.media
02.04.2012 11:27
«Україна. Точка відліку» та «Балада про Бомбера» Film.ua отримають нагороди World Media Festival

Документальний фільм Сергія Буковського «Україна. Точка відліку» (спільного виробництва з Film.ua та фондом Леоніда Кравчука «Перспективна Україна») отримав нагороду Globe-Gold у підкатегорії «Документальний політичний фільм» World Media Festival. У свою чергу, серіал «Балада про Бомбера» (спільне виробництво Film.ua і «Шпиль») виграла Globe-Silver в підкатегорії «Міні-серіал». Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

Церемонія вручення World Media Festival пройде 9 травня в Німеччині у Гамбурзі.

 

Крім нагороди в підкатегорії, фільм «Україна. Точка відліку» має можливість отримати Globe-Grand Award в категорії «Документальний фільм», а також Globe-Grand Prix як кращий фільм фестивалю.

 

На фестиваль було подано 580 заявок з таких країн, як Австралія, Австрія, Бельгія, Канада, Чехія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Великобританія, Індонезія, Ірландія, Італія, Японія, Люксембург, Малайзія, Норвегія, Філіппіни, Польща, Португалія, Сінгапур, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Нідерланди, Тринідад і Тобаго, США.

 

World Media Festival - глобальний фестиваль сучасних засобів масової інформації, який був створений у 2000 році. Він об'єднує провідних спеціалістів відділів комунікацій, маркетингу, реклами та радіомовних компаній з багатьох країн світу з творчими людьми з продакшнів.

 

Як писала ТК, «Україна. Точка відліку» - документальний фільм Сергія Буковського, присвячений 20-річчю з дня проголошення незалежності України і розпаду СРСР. Один з героїв фільму - Леонід Кравчук, який поділиться спогадами про те, що насправді відбувалося у вищих ешелонах влади під час становлення незалежної України.

 

Нагадаємо, «Україна. Точка відліку» пройшла в шорт-лист фестивалю TRT Documentary Awards.

 

Серіал «Балада про Бомбера» номіновано на New York Festivals International Television & Film Awards в категорії «міні-серіал», також фільм пройшов у шорт-лист 10-го щорічного нагородження VES (10th Annual VES Awards).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY