detector.media
26.01.2012 17:59
Viasat теж транслюватиме «Футбол» в HD-якості
Угоду на трансляцію «Футбол» і «Футбол+» на Viasat продовжено до 2015 року

ТОВ «Медіа Група Україна»* та супутникова платформа Viasat домовилися продовжити на три роки (до 2015 року) термін дії угоди щодо розповсюдження групи спортивних каналів «Футбол» та «Футбол+». У межах домовленостей Viasat також отримав право розповсюдження каналу «Футбол» в HD-якості, який буде запущено спеціально до Євро-2012. Про це повідомляє піар-служба Viasat.

 

Як ідеться в повідомленні, Viasat приєднався до меморандуму, підписаного між ТОВ «Медіа Група Україна» та провайдером кабельного телебачення «Воля» щодо запуску HD-версії каналу «Футбол».

 

Право Viasat на супутникову трансляцію «Футболу» в HD-якості є ексклюзивним. Водночас право на супутникову трансляцію каналів «Футбол» та «Футбол+» не є ексклюзивним, уточнює прес-служба ТОВ «Медіа Група Україна».

 

Нагадаємо, що установчий договір про співпрацю в розповсюдженні каналів «Футбол» і «Футбол+» на платформі Viasat було укладено восени 2009 року на три роки.

 

Як писала «Детектор медіа», ТОВ «Медіа Група Україна» купило в Національної телекомпанії України субліцензію на показ матчів Євро-2012 в Україні на каналах «Україна» і «Футбол». Ліцензія коштувала 82 млн грн.

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY