detector.media
21.12.2011 14:13
StarLight та «Інтер» продаватимуть рекламу ще й на Першому автомобільному

Рекламний час Першого автомобільного телеканалу в 2012 році продаватиме компанія Star Up. Інформацію «Детектор медіа» підтвердила генеральний продюсер каналу Ірина Твердовська.

 

За даними «Детектор медіа», Star Up - спільна компанія StarLight sales (сейлз-хаус холдингу StarLightMedia) та групи «Інтер».

 

Нещодавно Star Up уклав подібну угоду з «Меню-ТБ» і RU Music.

 

Поточного року канал співпрацював з Maxximum ADV, до цього - з «Відео інтернешнл Україна».

 

За словами Ірини Твердовської, канал покладає великі сподівання на співпрацю з новим селлером і  хотів би, що вона тривала довго. «Ми пропонуємо якісну аудиторію. У нас хороший продукт - як власного виробництва, так і покупний. Тому ми сподіваємося, що співпраця буде взаємовигідною, що продавати нас буде доволі легко, і всі сторони отримають свої дивіденди. Ми бачимо, що ставлення рекламодавців до нішевих каналів нарешті починає змінюватися у кращий бік. Такі канали мають якісну, чітко таргетовану аудиторію», - прокоментувала угоду пані Твердовська.

 

Перший автомобільний орієнтований на аудиторію чоловіків віком 21 - 55 років, що проживають у містах з населенням понад 50 тис. осіб. В 2011 році частка каналу за цією аудиторією становила 0,43%.

 

Нагадаємо, StarLightMedia та група «Інтер» знову продають рекламу спільно з 2011 року. 2012 року кооперація збережеться.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY