detector.media
02.12.2011 16:04
До Євро-2012 «Україна» готує ток-шоу та соціальну документалістику
Вестиме ток-шоу Денисов і зірка футболу з Росії чи України

На телеканалі «Україна» вийде футбольне пост-шоу до Євро-2012, а канал «Футбол» виділить по 6 годин мовлення щодня на висвітлення чемпіонату. Про це «Детектор медіа» розповів директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.

 

Новий футбольний проект вийде у форматі ток-шоу, він починатиметься перед трансляцією матчу й продовжуватиметься після нього. Попередній хронометраж - півтори години.

 

«Воно має не знизити інтерес аудиторії після матчу. Можливо, там будуть якісь розваги, - сказав він. - Мультиаудиторія телеканалу "Україна" передбачає, що воно буде цікавим і професіоналам, і людям, які взагалі нічого не розуміють у футболі, але все одно подивляться». Вестиме його Олександр Денисов і зараз він шукає співведучого, ймовірно, це буде зірка футболу з Росії чи України.

 

Окрім цього телеканал «Україна», за його словами, готує низку соціальних проектів присвячених Євро-2012. Цим напрямком займається Ігор Золотаревський.

 

А от розважального спортивного реаліті-шоу канал поки що не планує. За словами Олександра Денисова, на ринку присутні багато подібних форматів, однак «в Україні таке шоу ніхто не може зробити»: «Це як в італійських футбольних шоу, там і жінки постійно сміються, і це цікаво. А в нас треба вміти це зробити. Знімати футбольне реаліті - це досить специфічний процес. Зняти, протягнути інтригу - дуже складно. Для спеціалізованого каналу це дуже дорого, а для національного за ціною ніби нічого, але великі ризики щодо того, чи будуть його дивитись. І я навіть не знаю, в якому слоті воно могло би спрацювати».

 

Також пан Денисов зазначив, що на час проведення Євро-2012 «Футбол» не показуватиме ні української, ні англійської ліги, а лише проекти про чемпіонат та самі матчі.

 

«Я не можу конкретизувати назви всіх програм в ефірі телеканалу "Футбол". Але ефір, певно, починатиметься з повтору ток-шоу "України" зранку, далі буде студія, випуски новин, і ми на цю вісь будемо насаджувати всі прямі ефіри матчів. Ці 6 годин ітимуть упродовж дня. Також вони будуть доповнюватися самими матчами - і прямими трансляціями, і повторами», - сказав він.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», «Україна» показуватиме у прямому ефірі матчі «Євро 2012» о 21:45, в тому числі й матчі за участю збірної України в груповому турнірі. Перший національний транслюватиме лінійку о 19:00. А «Футбол» покаже всі матчі у кабелі та на супутнику. Причому, ТРК «Україна» заплатила понад 60% коштів за показ Євро-2012.

 

Нагадаємо, восени 2011 року ТРК «Україна» придбала у Національної телекомпанії субліцензію на показ Євро-2012 для телеканалів «Україна» та «Футбол». А НТКУ ще у вересні 2009 року підписала з УЄФА ексклюзивну угоду про надання прав на трансляцію Євро-2012 в Україні

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY