detector.media
21.09.2011 15:43
Визначено «Фаворита телепреси – 2011» (ВІДЕО)

20 вересня, під час святкування 10-ліття проекту «Детектор медіа», було офіційно оголошено переможців «Фаворита телепреси - 2011» - премії експертів провідних видань України, що висвітлюють проблематику вітчизняного телевізійного продукту та медіаринку.

 

Перше місце посів проект «РесПубліка з Анною Безулик» (5 канал).

 

Друге - «Вечір з Миколою Княжицьким» (ТВі).

 

Третє - «Голос країни» («1+1»).

 

ВІДЕОРЕПОРТАЖ

 

Нагороду за «Голос країни» з рук шеф-редактора «Детектор медіа» Наталії Лигачової отримувала піар-директор «1+1» Анастасія Жук.

 

 

Другому лауреату, якого представляв головний редактор «Вечора...» Єгор Чечеринда, диплом давав Олег Вергеліс, редактор відділу «Культура» газети «Дзеркало тижня. Україна».

 

 

 

Ганні Безулик за її авторську програму премію і приз - автоську ляльку-кота - вручала Інна Кузнецова («Радіо Свобода»).

 

 

 

 

Нагадаємо, 16 вересня під час круглого столу в приміщенні прес-центру УНІАН експерти шляхом обговорення та відкритого голосування визначили переможців премії «Фаворит телепреси - 2011».

 

До шорт-листу цього року потрапили 16 проектів  телесезону 2010-2011, висунуті оглядачами.  

 

Текст  дискусії телеекспертів, яка передувала остаточному визначенню переможців  «Фавориту телепреси-2011»,  буде опубліковано на «Детектор медіа» незабаром.

 

Експертну раду премії цього року  склали представники таких українських ЗМІ та громадських організацій: «День», «Дзеркало тижня», «Журналіст України», «Известия в Украине», «Комментарии», «Комсомольська правда в Україні», LB.ua, «МедіаБізнес», MediaSat, Мarketing Мedia Review, Мedia Business Reports, «Обозреватель», «Сегодня», «Детектор медіа», «Телепростір», «Радіо Свобода», «Факты и комментарии», «Фокус», «Україна молода», «Українська правда», Інститут масової інформації.

 

Нагадаємо, що «Фаворит телепреси» засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих та інтернет-виданнях. Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма, що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, у попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні. Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала інформаційна програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду було  вручено проекту журналістських розслідувань «За вікнами» (СТБ). У 2009 році переможцем стало талант-шоу «Україна має талант» (СТБ). У 2010 році найкращим проектом телеексперти визнали реаліті-шоу «Міняю жінку» («1+1»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY