detector.media
18.03.2011 13:10
Дарка Чепак: «Я не змінилася»
Речник президента обіцяє робити все можливе, щоб налагодити діалог з медіа

Прес-секретар президента України Дарка Чепак заявляє, що робитиме все можливе, щоб налагодити діалог між президентом і медіа. Про це вона написала у своєму щойно створеному блозі на «Українській правді», відповідаючи на закид головного редактора УП Олени Притули, що змінилося і що такого запропонували Дарці, що вона погодилася називатися вустами цієї влади.

 

«Я справді дорожу своїм професійним досвідом, і всіма позиціями, на яких працювала досі і працюю зараз. Мене і сьогодні цікавить і якість нашої журналістики, і свобода слова, і умови роботи кожного з наших колег», - написала Дарка Чепак, запевняючи, що чесність, відкритість і професійність були і залишаються її принципами. «Мені легше залишити будь-яку посаду, ніж зрадити себе», - наголосила вона.

 

«Я не хочу стати на заваді спілкування журналістів і влади. Радше навпаки. Я робитиму все від мене можливе, аби налагодити діалог між Президентом України та медіа. Ви завжди можете на мене розраховувати. Я не змінилася», - підкреслила прес-секретар президента.

 

Вона запевнила, що для неї матеріальні цінності не є мірилом принципів: «Я сама власною працею заробила собі і на квартиру, і на машину».

 

«Але я хочу жити в цій країні, і хочу пишатися нею. Сподіваюся, як і Ви. Я втомилася жити у війні всіх проти всіх. Ділити людей на своїх і чужих. На ворогів і друзів. На наших і їхніх. Я маю цього досить», - додала Дарка Чепак.

 

Також вона процитувала слова Кеннеді, якими керувалася в журналістиці і керується, прийшовши в Адміністрацію президента: «Не питай, що твоя країна може зробити для тебе. Запитай, що ти можеш зробити для своєї країни».

 

Насамкінець Дарка Чепак ще раз підкреслила, що вона не змінилася.

 

Нагадаємо, 17 березня президент Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем. Савік Шустер назвав «безсумнівною втратою» те, що пані Чепак залишає «Савік Шустер студію» у зв'язку із новим призначенням. Колишній генпродюсер 5-го каналу, де також працювала нинішній речник президента, Юрій Стець зазначив, що Дарка Чепак має набагато амбітніші цілі, ніж посада прес-секретаря президента. Сама Дарка Чепак заявила, що «для будь-якого журналіста честь працювати на цій посаді».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY