detector.media
04.02.2011 13:05
Дмитро Шепєлєв вестиме «Розсміши коміка» на «Інтері»
Дмитро Шепєлєв вестиме «Розсміши коміка» на «Інтері»

Гумористичне шоу каналу «Інтер» «Розсміши коміка» разом із Володимиром Зеленським та Михайлом Галустяном вестиме Дмитро Шепєлєв. Про це він повідомив ТК особисто.

 

Як уточнили у прес-службі «Інтера», Володимир Зеленський та Михайло Галустян виконуватимуть роль журі, яке, за умовами проекту, учасники мають розсмішити, «а Дмитро Шепєлєв контролюватиме цей процес».

 

Нагадаємо, шоу «Розсміши коміка» створене за оригінальною ідеєю. За грошовий приз учасники повинні будуть розсмішити професійних гумористів. Гра проходитиме у п'ять етапів, на кожному з них учасник має право забрати свій виграш. Кожен етап триває 1 хвилину, і за цей період має розсміятись хоч один з коміків. У першому турі переможець отримує одну тисячу гривень, у другому - 5 тис., у третьому - 10 тис., у четвертому 25 тис., і у п'ятому - 50 тис. гривень.

 

Як писала ТК, ISTIL Studios співпрацюватиме з каналом «Інтер», який зніматиме на базі продакшну проект «Розсміши коміка».

 

У 2010 році Дмитро Шепелєв вів ігрове шоу «Граєш чи не граєш?» на телеканалі «Україна». У прес-службі каналу повідомили, що новий сезон програми поки не планується.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY