detector.media
18.01.2011 16:52
Газета «Левый берег» припинила існування

Інститут Горшеніна, керівний партнер проекту «Левый берег», і редакція газети оголосили про припинення видання друкованої версії газети. Про це йдеться в їхній офіційній заяві.

 

«З листопада 2010 року група інвесторів газети "Левый берег" припинила фінансування газети. Хочемо підкреслити, що редакція газети не зазнавала ніяких форм тиску з боку чинної влади. Водночас ми не володіємо інформацією, чи був подібний тиск на бізнес-структури, які належать інвесторам видання», - сказано в заяві.

 

Творчий колектив редакції «Левый берег» продовжує свою роботу в межах інтернет-проекту Інституту Горшеніна Lb.ua. «Ми щиро сподіваємося, що зможемо не лише зберегти все те найкраще, що було в друкованій версії "Левого берега", але й вивести Lb.ua на якісно новий рівень розвитку», - зазначено в повідомленні. Нагадаємо, що шеф-редактором сайту Lb.ua є Соня Кошкіна.

 

Як уже писала ТК, останній номер тижневика вийшов наприкінці жовтня 2010 року. Редакція сподівалася, що видання відновить свій вихід у грудні, але цього так і не сталося.

 

Як розповів ТК редактор відділу «Експертиза» (а відтепер редактор відділу «Економіка») «Левого берега» Андрій Яніцький, остаточне рішення про те, що газета більше не виходитиме, редакції повідомили 17 січня. Водночас запевнили, що всі залишаються працювати в інтернет-проекті.

 

«Левый берег» - проект Інституту Горшеніна, президентом якого є дніпропетровський бізнесмен Вадим Омельченко (у 1997-1998 роках - керівник групи радників віце-прем'єра Сергія Тігіпка, у 2000-2006 роках - віце-президент корпорації «Інтерпайп»). Тижневик стартував у квітні 2008 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY