detector.media
12.01.2011 13:05
Власник «Волі» купує найбільшого дніпропетровського провайдера «CDC Фальстап»

Американський фонд Providence Equity Partners, котрий є мажоритарним акціонером кабельного провайдера «Воля», купує найбільшого кабельного оператора Дніпропетровська - компанію «CDC Фальстап». Про це пише ProIT з посланням на британський аналітичний інтернет-портал Unquote.com.

 

Providence Equity Partners купує «CDC Фальстап» в угорської компанії FiberNet, яка придбала дніпропетровських операторів CDC і «Фальстап» ще у 2006 році для подальшої їхньої інтеграції та розвитку.

 

Нині угорських продавців, за інформацією Unquote.com, консультувала компанія Rothschild. Сума угоди не розголошується.

 

Нагадаємо, фонд Providence Equity Partners вийшов на український медійно-телекомунікаційний ринок наприкінці 2007 року, ставши мажоритарним власником кабельного оператора «Воля». Протягом наступного 2008 року фонд інвестував в українську компанію 300 млн доларів.

 

У FiberNet не підтверджують і не спростовують інформацію про продаж українського підрозділу. «Ми зараз поки не можемо надати якої-небудь інформації відносно української угоди», - повідомили ProIT в головному офісі Fibernet в Угорщині.

 

У компанії «Воля» також поки не можуть коментувати угоду та її можливі наслідки, зокрема імовірне об'єднання «CDC Фальстап» з «Волею» (у Дніпропетровську «Воля» поки не присутня). «Компанія "Воля" ніколи не приховувала того, що розглядає можливості виходу в інші регіони України. У тому числі і в Дніпропетровськ. Публічної інформації з подібних питань у цілому не може бути до моменту завершення переговорів та/або угод з купівлі, оскільки такими є вимоги угод про конфіденційність, що укладаються з власниками, які запропонували свій бізнес для потенційної купівлі», - повідомили «Детектор медіа» у «Волі».

 

Згідно з держреєстром ТРО власником ТОВ «Телерадіокомпанія "Фальстап"» є ПАТ «Комерц Комунікейшн» (Дніпропетровськ). «CDC Фальстап» надає послуги кабельного телебачення в Дніпропетровську і Новомосковську Дніпропетровської області. За даними компанії, її мережа охоплює близько 80% міста Дніпропетровська (250 тисяч домогосподарств).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY