detector.media
19.11.2009 11:01
У справі «Безулик – Добровольська – Терещенко проти “1+1”» можуть підписати мирову угоду? (ДОПОВНЕНО)

19 листопада засідання у справі за позовом Анни Безулик, Людмили Добровольської та Олеся Терещенка проти «Студії "1+1"» та генерального директора Олександра Ткаченка перенесли у зв'язку з переговорами сторін.

 

«У нас триває переговорний процес», - зазначила Лариса Варічева, представник «1+1».

 

На запитання суду чи планують сторони укласти мирову угоду, пані Варічева додала: «Мирову чи не мирову, я поки що не знаю. Але хочемо якось вирішити це питання».

 

У зв'язку з цим суддя-доповідач Віталій Гончар переніс розгляд справи на 3 грудня.

 

Окрім Лариси Варічевої, інші представники сторін на засідання не з'явились.

 

Коментувати ТК процес ведення переговорів, а також хто саме був їх ініціатором, пані Варічева відмовилась.

 

Як повідомляє ІМІ, представник КНМП (третьої особи на боці позивачів у судовому процесі) юрист Роман Головенко підтвердив, що між сторонами вже досить довго йдуть відповідні переговори.

 


«Це уже дев'яте засідання Апеляційного суду м.Києва по цій справі, що є дивним для апеляційної інстанції. Розгляд переривається в основному з технічних причин, але видно, що суддя-доповідач намагається ретельно розібратися в сутності спору. Переговори між сторонами дійсно мають місце. Вони не можуть бути простими навіть технічно, оскільки домовленості потребуватимуть погодження від багатьох осіб - з боку керівництва телекомпанії, де очевидно не одна людина приймає рішення, позивачів також три особи», - сказав він.

 

Нагадаємо, в апеляційній інстанції колишні телеведучі «1+1» оскаржують рішення Печерського районного суду міста Києва (суддя Олена Кафідова), який відмовив їм у задоволенні позову з оскарження наказу про їхнє скорочення. Попереднє засідання 12 листопада не відбулося через клопотання про перенесення справи представника позивачів Наталії Петрової. 5 листопада суд вислухав пояснення сторін і у справі мали розпочатися судові дебати.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY