detector.media
25.12.2008 07:48
TMG закриває газету «Обзор». Свірко хоче знайти інвестора
Компанія Telegraaf Media Group Ukraine оголосила про закриття безкоштовної газети «Обзор». Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор видання Юрій Свірко.
 
За його словами, компанія повідомила колектив редакції про звільнення за 2 місяці та про те, що останній номер газети «Обзор» вийде 26 грудня. Раніше Telegraaf Media Group мала намір продати всі свої українські медіаактиви; журнали «Любимая» і Glance вже закриті. В інтерв'ю газеті «Обзор» генеральний директор українського представництва TMG Йоша Зійлстра стверджувала, що переговори про продаж газети ведуться з потенційними покупцями з України та інших країн.
 
За словами пана Свірка, редакція не має наміру залишати проект, а збирається знайти інвестора та продовжувати випуск газети в новому році.
 
«У році, що минає, газета зафіксувала зростання доходів від реклами на 350 відсотків, у портфелі – купа замовлень на публікацію рекламних матеріалів у січні та лютому 2009 році. Трудовий колектив отримає ще три повністю «білі» місячні зарплати. «Обзор» майже вийшов на самоокупність. Я впевнений, що ми зможемо й надалі видавати безкоштовну газету і при цьому не обслуговувати політичних або політично-економічних інтересів нового власника», - описує ситуацію пан Свірко. Його коментар щодо можливих причин закриття газети можна побачити на сайті видання.
 
Юрій Свірко запропонував усім охочим придбати «Обзор» надсилати свої пропозиції на obzor2009@ukr.net.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY