detector.media
03.11.2008 15:03
Савік Шустер про «Свободу на Інтері»: Все керівництво держави в одній студії – а якби теракт?
Савік Шустер про «Свободу на Інтері»: Все керівництво держави в одній студії – а якби теракт?
Савік Шустер задоволений результатами програми «Шустер live» 31 жовтня (текст), а залучення до участі в одній програмі усього керівництва держави, як це було зроблено телеканалом «Інтер», вважає небезпечним. Про це він розповів «Детектор медіа», коментуючи використання у п’ятничній програмі елементів шоу «Пупсня».
 
«Ви подумали про те, що все керівництво держави було зібране в одному місці в один час?! У мене щодо цього виникають запитання. Це практично ніде неможливо, тому що будь-яка терористична дія – і все, немає керівництва держави, немає й держави! Тому я сподіваюся, що цього більше не буде. Я б краще думав про це, а не про «Пупсню», - сказав кореспонденту «ТК» Савік Шустер. Нагадаємо, у програмі «Свобода на Інтері», яка демонструється у той самий час, що й «Шустер live» на ТРК «Україна», брали участь Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Віктор Янукович, а також інші політики.
 
Що ж до використання у програмі сценок за участю ляльок із проекту «Пупсня», який минулої осені виходив на телеканалі ТЕТ (тоді, за неофіційною інформацією, згодом підтвердженою співвласником ТЕТа Ігорем Коломойським, Савік Шустер брав участь у спробі переформатувати канал; сам пан Шустер, утім, це категорично заперечував), то це був одноразовий проект, продовження якого не планується. «Це було у прямому ефірі, і включення велося з моєї квартири. Президент, прем’єр, лідер опозиції та голова парламенту були у конкуруючій програмі, а в нас були такі, лялькові», - розповів пан Шустер. Правами на «Пупсню» володіє компанія U.S. Film; після того, як проект був знятий з ефіру каналу ТЕТ як занадто дорогий, він ніде не демонструвався.
 
Різниця між результатами «Свободи на Інтері» та «Шустер live» не засмутила Савіка Шустера. «Звичайно, я задоволений результатами програми. «Інтер» з усім керівництвом країни отримав стільки, скільки я отримував, коли працював на цьому каналі, без керівництва країни. А ми вийшли гідно, у нас на піку була частка 20% - це набагато більше за середню частку каналу. Я дуже задоволений, ми виграли, ми показали, що ми є на ринку, і з нами можна боротися тільки за допомогою Президента, прем'єра, спікера та лідера опозиції», - сказав Савік Шустер, коментуючи програму, яка мала найнижчі показники за весь час трансляції на ТРК «Україна».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY