detector.media
22.11.2005 14:15
В Печерському суді проходить друге засідання у справі "Коломойський проти Роднянського"
Зараз у Печерському районному суді проходить друге засіданні у справі Коломойського проти Роднянського, ТОВ „Студія „1+1”” і Печерської районної адміністрації про визнання права власності Коломойського на частину фонду „1+1” у розмірі 70% цього фонду, що становить 7 тис. грн.

Нагадаємо, що Ігор Коломойський вимагає визнати за ним право власності на долю Роднянського в телекомпанії „Студия „1+1””. В той же час засновники компанії стверджують, що такої угоди не було. Перше засідання суду по справі „Коломойський проти Роднянського” було призначено на 10 листопада у тому ж Печерському районному суді. Однак слухання не відбулося внаслідок хвороби судді, і розгляд справи перенесли на 22 листопада.

На початку розгляду справи були з’ясовані всі формальності стосовно встановлення осіб представників сторін. У засіданні беруть участь:

- зі сторони позивача – за відсутності самого пана Коломойського його інтереси представляють юристи ВАТ „Укрнафта”;

- зі сторони Роднянського (співвідповідач) представник – Олег Конопольський, представник пана Роднянського;

- зі сторони студії „1+1” (співвідповідач) – юристи телекомпанії Варламов і Шестопалова;

- також як співвідповідач до справи залучена Печерська райдержадміністрація;

- третьою стороною у процесі без самостійних вимог є іноземна компанія „Інтер-Медіа”, яка представляє інтереси СМЕ в Україні;

Крім того, суддя дозволив брати участь у даній справі представнику Генеральної прокуратури, яка має представляти інтереси держави. Аргументувалося це фактом участі у процесі державного органу – вищезгаданої Печерської райдержадміністрації.

Далі на прохання представників ЗМІ розглядалося питання щодо дозволу фото- і відео зйомки. Представники позивачів виступили проти цього, зокрема одна з них, Олена Сидоренко, зазначила: „Ми подаватимемо докази та документи, які зачіпатимуть конфіденційні інтереси інших фізичних та юридичних осіб” Представники відповідачів просили зйомку дозволити, посилаючись на забезпечення відкритості судового процесу і специфіку даної справи. Зокрема, Максим Варламов („1+1”) зазначив: „Нашим глядачам не може бути нецікаво, що зараз відбувається з улюбленим мовником”. А Олег Макаров, представник „Інтер-Медіа”, нагадав про День Свободи і закликав суддю користуватися не лише законом, а й внутрішнім переконанням. Після цього суддя Горяйний своєю ухвалою заборонив зйомку через відмову однієї з сторін та оголосив перерву до 16 години.

Представники Коломойського відмовилися коментувати позов до кінця судового процесу. Представники „Інтер-Медіа” також позов не коментували, оскільки позивачі мають намір змінити позовні вимоги, про що й зазначалося на засіданні.

Наталя Данькова, "Детектор медіа"

Читайте також:

СМЕ намерена выкупить у Роднянского и Фуксмана 40% акций "1+1"

"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1

Коломойский подал на Роднянского в суд

CME покупает "Гравис" и 34-й канал

Григоришин не зміг відбити у Коломойського обленерго

Рональд Лаудер - успішний дилетант

На "1+1" відбулися кадрові перестановки. А Лаудер каже, що Роднянський і Фуксман ще не визначилися з продажем своїх акцій

Коломойський буде судитися з Лаудером, щоб не бути клоуном

Коломойскому не достался канал «1+1»

Игорь Коломойский: «Мы не намерены покупать и дарить кому-то «1+1» за то, что государство возвращает себе свою собственность»

Председатель совета директоров "1+1" А.Роднянский отрицает, что смена менеджмента канала вызвана угрозой проверки со стороны Генпрокуратуры

"1+1" таки продається, а його менеджмент змінили через прокуратуру?

Нові кадрові призначення на каналі „1+1”

Роднянський: власники каналу "1+1" не змінились

Беспристрастная ложь объективизма
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY