detector.media
Валерія Буняк
14.04.2024 14:23
Фотолітопис про війну Росії проти України з роботами пів сотні кореспондентів презентують 17 квітня в «Укрінформі»
Фотолітопис про війну Росії проти України з роботами пів сотні кореспондентів презентують 17 квітня в «Укрінформі»
Книга обсягом 700 сторінок містить світлини, які описують події в Україні від Революції гідності 2013 року до сьогодення.

У першій конференц-залі «Укрінформу» 17 квітня о 16:00 відбудеться презентація фотолітопису «Нескорена Україна у війні цивілізацій», який містить роботи 50 фотокореспондентів. Про це повідомило інформагентство.

Книга обсягом 700 сторінок вийшла в юридичному видавництві «Право України». В ній опубліковані світлини, які описують події в Україні від Революції гідності 2013 року до сьогодення.

За словами видавця Олександра Святоцького, фотолітопис задумано як триптих.

«Зараз ми презентуємо першу книгу. У ній — усі роди військ, їхні командувачі — аж до Головного і Верховного головнокомандувачів. Широко представлена міжнародна підтримка України... А в другій і третій книгах ми ще краще представимо Воїнів Світла та горе й руйнування, які принесла на нашу землю держава-терорист», — зазначив він.

Книгу видали українською та англійською мовами. Її планують поширювати серед українських та іноземних державних органів влади, посольств і дипломатичних місій, міжнародних організацій. Фотолітопис також вручать кожному учаснику презентації в «Укрінформі».

Представники медіа можуть акредитуватися на презентацію за адресою: anna@ukrinform.com. Телефон для довідок: 299-03-32. 

Як повідомляв «Детектор медіа», 5 квітня 2024 року в Києві відкрилася виставка «Лінія зіткнення», яка складається зі 150 документальних фотографій і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій. Автори робіт — Костянтин та Влада Ліберови, які у своїх фотороботах документують злочини Росії та демонструють життя українців в умовах війни.

Також ми писали про те, що у львівському Центрі архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа» презентували імерсивну виставку «Тут був мій дім», яка демонструє наслідки російського вторгнення в Україну у форматі VR та панорамної фотографії «на 360 градусів».

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY