detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
08.04.2024 20:13
Тетяна Трощинська залишає посаду головної редакторки «Громадського радіо»
Тетяна Трощинська залишає посаду головної редакторки «Громадського радіо»
Журналістка долучиться до команди Суспільного.

Ведуча, медіатренерка Тетяна Трощинська йде з посади головної редакторки «Громадського радіо». Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці та підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

«Працювати на цій посаді для мене було честю, радістю і дуже важливим часом. Бажаю усьому колективу “Громадського радіо” професійних успіхів і натхнення. А якщо ви вірите в теорію спіральної динаміки в розвитку організацій — то бажаю, нехай "зелений" світоглядний рівень “Громадського радіо” зміцниться і надалі зміцнюватиме системність і компетентність організації», — написала вона.

У розмові з «ДМ» Тетяна Трощинська розповіла, що працюватиме на Суспільному. Зокрема, з лютого 2024 року вона продюсує суспільно-політичне токшоу «Новий відлік», яке транслюють в ефірі місцевих каналів Суспільного, на «Українському радіо» та ютуб-каналі Першого. Про інші зміни Тетяна Трощинська обіцяє повідомити трішки згодом.

Водночас журналістка надалі вестиме програму «Цей тиждень» щоп'ятниці на «Громадському радіо», а також завершить проєкт «Здоровий глузд», який створюють спільно з просвітницькою ініціативою з інформаційної гігієни «Як не стати овочем». 

Нагадаємо, Тетяна Трощинська працювала на «Громадському радіо» з осені 2014 року. Спочатку як редакторка й ведуча програм, а з 2018 року — головна редакторка. Вона також є заступницею голови правління ГО «Громадське радіо».

Тетяна Трощинська — фіналістка премії імені Георгія Гонгадзе у 2022 році, медіатренерка, експертка з чутливої комунікації, докторка наук з державного управління.

Фото Ангеліни Маменко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY