detector.media
Гала Скляревська
05.04.2024 18:55
Під час обстрілу Запоріжжя отримали поранення журналістка «Укрінформу» Ольга Звонарьова та журналістка «1+1» Кіра Овес
Під час обстрілу Запоріжжя отримали поранення журналістка «Укрінформу» Ольга Звонарьова та журналістка «1+1» Кіра Овес
Ольга Звонарьова перебуває в операційній, Кірі Овес надали допомогу медики.

Власна кореспондентка «Укрінформу» Ольга Звонарьова отримала поранення в ногу під час обстрілу Запоріжжя. Про це повідомляє видання з посиланням на фотокореспондента агенції Дмитра Смольєнка. 

«Був обстріл, і до нас прилетіло. Все відбулося на моїх очах», — уточнив Смольєнко. Наразі журналістка перебуває в операційній. 

Також Суспільне повідомляє, що під час повторного удару по Запоріжжю, коли на місці працювали рятувальники й поліцейські, там перебували журналісти «Суспільне Запоріжжя», «Укрінформу» та «1+1». Журналістка «1+1» Кіра Овес також отримала поранення, їй надали допомогу медики. Вона поранена в голову, першу допомогу їй надали поліцейські, пізніше лікарі наклали шви, журналістка наразі не перебуває в лікарні, повідомили «Детектору медіа» в пресслужбі каналу. 

За півтори години після поранення Кіра Овес вийшла в ефір телемарафону. Вона каже, що почувається добре і відмовилася від лікарняного.

Скрин з ефіру «1+1»

Журналісти Суспільного та оператор «1+1» не постраждали. 

Внаслідок російських обстрілів Запоріжжя 5 квітня три людини загинули, ще дев'ятнадцять дістали поранення, зруйновано заклади торгівлі та харчування, багатоповерхові та приватні будинки, пошкоджено автівки.

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY