detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
08.03.2024 15:52
18 березня на каналі «2+2» — прем’єра детективного серіалу «Хід коня» про оперативника, який незаслужено опинився за ґратами
18 березня на каналі «2+2» — прем’єра детективного серіалу «Хід коня» про оперативника, який незаслужено опинився за ґратами
Серіал зняв продакшн Sfera Film на замовлення «2+2».

18 березня о 18:00 на каналі «2+2» відбудеться прем’єра 24-серійного детективного серіалу «Хід коня». Про це мовник повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Серіал зняв продакшн Sfera Film на замовлення «2+2». Зйомки проходили в Києві та області.

Режисер — Артем Тітєєв, шоуранер — Дмитро Сафановський, продюсери — Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Вадим Червяков, Дмитро Сафановський. Виконавчий продюсер — Роман Омельчук.

У головних ролях: Павло Москаль, Анатолій Пашинін, Володимир Заєць, Олексій Череватенко, Олексій Горбунов та інші.

За сюжетом, головний герой серіалу, оперативник Максим Ніконенко, має все: улюблену роботу, кохану, гроші. Його вважають щасливчиком, а дехто навіть заздрить йому. Раптово життя Ніконенка руйнується — він опиняється в колонії за вбивство, якого не скоював. З дня у день Макс намагається зрозуміти, хто та навіщо його підставив. Однак доля готує йому черговий сюрприз — невідомий рятівник великими зусиллями витягує Ніконенка на свободу, після чого перед Максом знову постає загадка: хто його рятівник та який у нього мотив.

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що з 4 березня в ефірі телеканалу ТЕТ почне виходити третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки». 

27 лютого на телеканалі ICTV2 розпочався серіальний прем’єрний сезон. Він стартував з популярного судово-медичного детективу «Розтин покаже». 

21 березня в українських кінотеатрах стартує прокат фільму «Я, “Побєда” і Берлін» за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна. 

Фото: канал «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY