detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
07.03.2024 11:44
У конкурсі Нацради шість ліцензій у регіональному мультиплексі «Зеонбуду» отримав луцький канал «Конкурент ТВ»
У конкурсі Нацради шість ліцензій у регіональному мультиплексі «Зеонбуду» отримав луцький канал «Конкурент ТВ»
Компанія була єдиним претендентом на згадані частоти.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення визначила переможцем у шести містах Волинської області компанію ТОВ «Контент менеджмент груп» (логотип «Конкурент ТВ»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 7 березня.

Конкурс проводився на мовлення в ефірній багатоканальній електронній комунікаційній мережі «Зеонбуду» МХ-5.  За умовами конкурсу, мовлення 24 години на добу, не менше 5% соціально важливих та інформаційних програм місцевої тематики та здійснення мовлення без ретрансляції.

Ліцензії «Конкурент ТВ» отримав у таких містах: Горохів, Ковель, Луцьк, Любешів, Нововолинськ, Шацьк. Компанія мовила в цих містах на підставі тимчасового дозволу з 2022 року.

Власник каналу — Тарас Шкітер, директор громадської організації «Свідомі». Канал монетизується за рахунок спонсорства та реклами. «Конкурент» у разі отримання ліцензії планує відкрити нову студію, закупила контент у «Фреш продакшн». У компанії працює близько 30 людей, надалі планується розширення команди.

Нагадаємо, на попередньому засіданні 29 лютого «Конкурент ТВ» став переможцем у місцевому конкурсі на чотири населені пункти у Волинській області.

Луцький канал «Конкурент ТВ» також  брав участь у конкурсі «Зеонбуду» 23 листопада 2023 року. Його представляла директорка Олександра Куртєєва. Вона розповіла про плани виходу на загальнонаціональний ринок, розробку проєкту нової студії в Києві, договори з «Фреш продакшн» на виробництво контенту. Однак тоді «Конкурент ТВ» не отримав ліцензії. Переможцями конкурсу стали канали медіагруп «1+1», Starlight Media та «Ми — Україна+». «Чекаємо вас на регіональному конкурсі на МХ-5, сподіваюсь, у вас вийде краще», — сказав заступник голови Нацради Олег Черниш.

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY