detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
01.03.2024 13:39
Sweet.tv, Vodafone TV і Trinity-TV подали звітність про кількість своїх користувачів
Sweet.tv, Vodafone TV і Trinity-TV подали звітність про кількість своїх користувачів
У відповідь на запит «Детектора медіа» регулятор надав інформацію про кількість користувачів сервісів.

Компанія ТОВ «ОТТ Україна», яка є юридичною особою трьох ОТТ-сервісів: Sweet.tv, Vodafone TV і Trinity-TV, — подала до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення інформацію про кількість користувачів своїх послуг. Про це у відповідь на запит «Детектора медіа» розповіли в Нацраді.

ТОВ «ОТТ Україна» подало звітну інформацію, де зазначило кількість користувачів медіасервісів (пакетів телеканалів та/або радіоканалів) — 229 021.

Компанія є одним з найбільших провайдерів. Як уже повідомляв «Детектор медіа», Megogo має майже 638 тисяч користувачів, у Volia — майже 292 тисячі, у «Тріолану» — 245 тисяч.

Нагадаємо, відповідно до закону «Про медіа» всі провайдери (кабельні, ОТТ, супутникові тощо) мають подавати в Національну раду з питань телебачення та радіомовлення звіти про кількість своїх користувачів телевізійної послуги. Це передбачено у ст. 22 (ч. 3, п. 4). Улітку минулого року регулятор розробив методику для подання такої звітності і визначив її терміни. Провайдери мали подати інформацію про своїх користувачів до 30 січня 2024 року за друге півріччя 2023-го.

У 2023 році регулятор зареєстрував суб’єктом у сфері аудіовізуальних медіа на замовлення (нелінійний медіасервіс) ТОВ «ОТТ Україна». Компанія не лише є юридичною особою сервісу Sweet.tv, а й також представляє Vodafone TV і Trinity-TV. Влітку оператор мобільного зв’язку «Vodafone Україна» поновив сервіс Vodafone TV, який було призупинено з липня 2022 року у зв’язку з тим, що підрядник — компанія «Oll.tv» — припинив надавати послуги.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY